villefranche Creative Commons License 2003.03.20 0 0 227
Szia.

Ajánlom, olvasd el és elemezd alfredoo összes beírását. Csal, hazudik, ámit, diffamál.
Alfredoo ezen müködését könnyü lenne átlépni. De az, hogy már csak azért durván és személyeskedve lecímkézett, mert nyilvánossá tettem az iráki háború komplex indokának egy lehetséges facettáját, az már csak az utolsó kö a mozaikban, amely világosan kimutatja a módszeres eljárását a forumon. Egy szóval, a veleszületett tulajdonságainak az egész palettáját felhasználja olcsó demagóg és egyoldalú hangulatkeltésre. Eközben a vörös fonal mindig ugyanabba az irányba mutat.
Ha meg netán balul sikerül neki valami, addig forgolódik és hízeleg, amig a helyzet nem megint elfogadható neki.
Történetesen a zsigeri vagdalkozásával velem egy olyanra talált éppen, aki többedmagával és profieszközök bevetésével éppolyan módszeresen azon dolgozik, hogy a forum tiszta maradjon holmi a zavarost kavaró és homályos célokra felhasználó alakoktól. Azt hittem, eléggé egyértelmü voltam, amikor odaírtam neki, hogy nekem mindegy ki milyen származású, ameddig nem sunyi és alattomos.

Itt a forumon egyidöleg közterület-magánélet van.
Úgy gondolom, minden esetben magánember vagyok, még ha hivatalos min?ségben is kellene valamit megtennem, amire hálaistennek idáig még nem került sor. Azonban a valóságos habitusomtól függ, milyen mértékben vagyok hajlandó elfogadni, tolerálni, esetleg követni az itt megszólaló közeg elvárását, tetteit.
Remélem, ennyi kielégiti a tudásszomjadat.
villefranche

Előzmény: bean (204)