Sziasztok!
Vettem a peldat Ancsarol ahogy azt Zoli kollegank irta es jelentkezem hogy tudjatok rolam.
Habar annyi a tanulnivalom hogy alig latszom ki belolle azert bejottem egy kicsitt nettezni is.Olyan bizonyos metodikai nap van a suliba igy nem kellett menni ma nekunk.egesz jol jott ez a szabadnap.az este gitarestet tartottunk a suliba...Emese ha olvasod akkor leirom hogy egeszen fellendult a diakelet..rendezvenyeket tartanak es gitaresteket is.egesz jo..csak a tanaraink nem tul lelkesek minden hivas ellenere is csak 4-en jelentek meg..na de remeljuk maskor tobben resztvesznek.a diakok viszont szepen remekelnek.ugy kezdem banni hogy 3 honap es kell menni.Te a kicsengetesre hazajossz?Mikor latunk meg itthon.
Peter es Nandi:nem tudom hogy miert de elmaradnak a leveleitek mostanaban..irjatok mert varom ha van idotok..csak meg azt nem tudom pontosan hogy mikor tudok valaszolni..de igyekszem.
Fecoka!teged meg kerestelek a gyaloglon de nem talaltalak..jo lenne azert mar veled is beszelni.
Zoli:Remelem nagyon vigyazol Orsira mert ha nem...ne is talakozzunk..:)
Kata:Koszi a tovabbitott leveleidet.Kemenyen nekilattam a pszihologia tanulasanak a felvetelire..csak ne lenne olyan nagyon nehez..de megbirkozom vele.REmelem:)Meg elvezem is..nagyon erdekes.
Megvan mar a taborhely?Csak azert hogy hova menjek?:))REmelem osszejon hog eltudjak menni.
Puszilok mindenkit.Es nem szivesen de elarulom hogy NAGYON NAGyON HIANYOZTOK.:))))).Vicuska!