405GRX Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4104
Hello Mindenki,

Egyetértek Gyuszkóval, szerintem is jól néz ki a hátsó szárny az összes tipuson, nemcsak az MI/T16-on. Anno a GRX-en is az volt gyárilag. Viszont én lebeszélnélek róla, mert én a gépet egy szép reggelen úgy találtam meg, hogy hiányzott róla:-(((...valami állat megszabaditotta töle. Ráadásul használni se tudta utána, mert csavarozva volt, a csavarok bennmaradtak a fedélben, söt a két tartóbaknak az egyik fele is letörött. Kinek, mire kellhetett igy, nem tudom, szvsz csak vandálkodott valami szemét köcsög.
Szóval én akkor elég sokat mászkáltam szárny ügyben, de bontóban nem sikerült szerezni, a gyári olyan horribilis áron volt, hogy egyböl lefordultam a székröl, a tipusfüggetlen Hella, amiben féklámpa is van, szintén 30 körül mozgott. 10k-ért ilyen béna fekete gumit lehetett kapni, amit föleg 305-re,505-re ajánlottak.
Úgyhogy én inkább megcsináltattam karosszériással a csomagtartófedelet, 20k-ból megvolt a hegesztés+fényezés. Sajnáltam, mert tetszett, de nem volt kedvem még egyszer kitenni a pesti autóbarátok kegyeinek.(Mondjuk ha van garázsod az más persze.)