Itt vagyok am:)) Figyelek. fülelek:))
Feriba!
Nem egy kiragadott mondatodrol van szo, csak a hozzaallas, mely szerint jol megmondod, hogy ez itten le volt vajazva, mert el akartak minket kerülni, nem szimpatikus. Vagyishogy az fel se merul, hogy valaki belenyult a gömbbe, oszt igy alakult. Amugy altalanossagban irtam, hogy üldözesi maniak vannak itten, nemcsak Rad ertettem:))
OazIssal abban eygetertek, hogy a Paks, ha akarna annyit aldozna egy kupadöntöre, amennyit akar (egyszer legalabb), ezek szerint nem akar:)) A Loki-dolgot meg csak infokent irtam, nem kioktatasbol, ha ugy erezted, sorry!
Nos, ahogy itt Ausztriaban is hallani, Körmendnek uj csarnoka lesz:)) Jo sok allami penzböl - aztan ezek utan nem szidni am a Paksot:)) Vicc csak, a sportteljesitmenyek felepitese valoban az allam feladata lenne. Szivböl remelem, jövöre egy olyan körmendi letesitmenybe mehetünk az Albacompnak szurkolni, ahol a vendegszektor es a palya köpestavolsagon kivül esik:)) De ha szuper csarnokhoz szuper csapatot is epitenek, akkor jaj nekünk:)) (Az idei Körmend, hogy a cikkre terjek, szerintem nem szerepel jol, vagyis, ahogy Rostas irta, ugy, ahogy varni lehetett ilyen szintu gyengüles - Isti - utan. De sajna szombaton nem kell tartanunk egy beletörödött, halvany Körmendtöl, a Fehervar-effektus - ketszerezett erobedobas, felspannolt allapot a mindenkori ellenfel reszeröl - rajuk duplan igaz szokott lenni.)
Ami meg azt illeti, hogy milyen autoja lesz BTOM-nak, nos, jegyzetelek, figyelek!!!! Szolnoki kupagyözelem eseten akkor se lesz pardon, ha utana hangsulyozottan hickomattal allit be minden meccsere:))))
Na ennyit kulföldröl, legközelebb alighanem otthonrol irok (hurra). Azt megmondhatna valaki, hogy az enyhen szolva sorsdöntönek igerkezö Kaposvar-ASE meccs elött hogy allnak a serültek (Dzunics es Fodor Geri)? Igazabol nem tudom, nekünk melyik eredmeny lenne jo...