Majd aztat én e szabályzom, hogy mikor mennyit dolgozok, mernekem nem parancsol senki én a magam ura vagyok U-U-U, oszt bubics azt még majd lekéne vajaznod velem hogy kinek a kocsijának a hátsó ülésének a drága recaro kárpitjának a szövettyét akarod te koptatni, me nagyon úgy néz ki ez itten e, hogy má újfent rám akarol akaszkodni... Csak jelzem, hogy létezik más alternatíva is: péntek este Népliget, 18óra : INDUL A BUSZ, INDUL A BUSZ :-)))
Az, hogy Debrecenben lesz a kupadöntő teljesen rendben van, rafináltan még annyit megtehettünk volna mi aljanépe szolnokiak, hogy felhajtjuk az árakat az egekig fiktíve (de jóval tízmillió felé), és akkor majd kiborult volna, hogy igenis milyen fényes lehetőségei vannak a debreceni klubnak, mert szvsz hajlandóak lettek volna ők többet is pengetni...jóval többet, csak már nem volt ellenfél...
Ellenben a paksiakat nem értem...Ekkora álladék nagy költségvetéssel mint ami nekik van, öt évre előre megvásárolhatnák a kupadöntő rendezési jogát (egy kis plusszért meg magát a kupát is...:-) BTOM a miénk ő nem eladó százcsilliárttrilliárd ejúróér sem...sicc saabee:-)), mindamellett jutna még 13-14-15-16 meg a franc tudja hány havi extra bonus, Cigusnak, Szmissssznek, más játékosoknak, edzőnek, gyúrónak,orvosnak, hivatalból reklamálóknak, Szövetségen belülinek és kívülinek, Nagy Gábornak, meg még egy kicsi nekem is, hogy ne pofázzak már annyit...
BTOM for FIBA President !!! :-PPPP
(Annyira jó nyalni :-OOO)))) :-PPP"+!%!/
:-))
Na szevasztok, ma már csak verexem, nem írok...
OAZIS