Pedig lenne mirol beszelgetni: igyekszem apolitikus maradni, de a hatamon felall a szor, amikor belegondolok, hogy ertekelheto (ezen azt ertem, hogy megfelelo szamu, felszerelesu es anyagi eszkozokkel nem biro) hadero nelkul belemasztunk ket veszelyes "buli"-ba: vannak magyarok Kabulban, tovabba teljes mellszelesseggel tamogatjuk az USA-t Irak lefegyvezeseben. Vajon megfelelo kikepzesben reszesultek az elobbiek, megkaptak a megfelelo felszereleseket? Vajon atgondoltak az utobbi lepes lehetseges kovetkezmenyeit es felkeszultek ra? Idonkent eszebe juthatna "odafont", hogy ha feladatot adnak, akkor forrasokat is kellene.
Mas. Buda es Pest kozott epitettek egy hidat az elmult hetvegen. Egy felvideki ex-szobatarsam szerint a regi csehszlovak idokben fel ora alatt kellett felallitani egy hasonlot. Szerintetek ez egy realis ido, tovabba milyen szintidok vannak nalunk?
Megint mas, szomoru dolog. Marcius 3-an voltam sorozason. Negyedorat kestem (onhibamon kivul, de ezt most nem feszegessuk), de letolas helyett megorultek nekem: "Ja, de jo, mar negyen vannak, kezdjuk el!". Hatvanat ideztek be. Fel es egy eve kb. otvenot-en jelentek meg, pedig akkor is elso nap volt. No komment.
MoDS