xGabi Creative Commons License 2003.03.18 0 0 12861
Szevasztok!
Kupadöntővel kapcsolatban : szerintem nincs kosaras körünkben olyan,aki ne számított volna arra,hogy a Debrecen rendezheti a kupadöntőt.A (sokak szerint irányítottan végbement) sorsolásról : hiszek az ügy tisztaságában,és nagyon remélem,hogy semmi taktikázás és egyéb humbuk nincs az egészben.

ZOLCSI,lao és a "többi" debreceniek!
Természetesen tisztában vagyok vele,hogy a Vadkakas tábor nem egyenlő a Loki - táborral,de az ősszel bennünket megtámadtak - ez nem hangulatkeltés,hanem pusztán tény.És nagyon nincs kedvem mégegyszer ilyen kellemetlen élmény részese lenni.A két csapat szolnoki bajnokiján sem a csarnokban,sem azon kívül sem érte semmiféle atrocitás a hozzánk ellátogató Vadkakas szurkolókat - ezt egyben vegyétek egy képletes üzenetnek,miszerint mi egyáltalán nem akarunk balhét a két szurkolótábor között.
Azt is tudom,hogy mindkét táborban jelen vannak olyan "elemek" (értsd : hulla részeg,barbár módon viselkedő és mindenkibe belekötő,magát szurkolónak valló egyén),amelyek fokozzák a balhé veszélyét.Nekünk,azaz az úgymond "normális" drukkereknek a feladatunk,hogy próbáljuk az ilyen egyéneket megakadályozni áldásos tevékenységükben és nem szabad felülnünk a provokációnak sem,akármelyik oldalról is "érkezik".
Ennyi.
Hibátlan,szervezett rendezést és balhétól mentes,sportszerű szurkolást kívánok nektek!

HAJRÁ OLAJ !!!

Előzmény: ZOLCSI (12836)