Demim úr Creative Commons License 2003.03.18 0 0 193
ti. mintha nem lehetne a kormányt őszinte szívből kritizálni, csak bértollnokságból)
dehogynem lehet. csak a háború kapcsán nem kellene mocskos kommunista hazaárulásról fröcsögni (nem feltétlenül neked), főleg olyanoknak, akik esetleg másik topicban nem is tagadják, hogy milyen Medgyessy gyűlölők (és esetleg fidesz-fanok). ily módon a háborúellenes megnyilvánulásaik is lesilányulnak antikommunista ugatássá. néhanapján.

egy háborúban em,berek halnak meg. EMBEREK. ártatlan emberek.
ha ráérek majd, megpróbálom megkeresni a nem Medgyessyvel összegfüggésben, a legfőbb halálokok ellen tiltakozó topicokban tett megnyilvánulásaidat. Nem voltam katona, NEM is leszek, NEM is lennék, NEM az én háborúm, NEM is lenne olyan.
persze a meleg szobából, internet mellől könnyű békeharcosnak lenni, csak mifelénk nem sikk...

ez az amoralitás engem megdöbbent. neked semmi se szent? emberi élet, ensz alapokmány, magyar alkotmány csak egy bakfitty?
sz@ros kis porszemként szeretek azokkal a dolgokkal foglalkozni, amelyre valóban hatásom van. háborogni meg ott van a tenger... ;-)))

Előzmény: koponyányi monyó (173)