Gombócartúrné Creative Commons License 2003.03.18 0 0 127
A feltételezése, miszerint férfi vagyok elég sértő. Ellenben elég ahhoz, hogy leszűrjem ama következtetést, miszerint nem néz utána vitapartnereinek. Nyilván, mert nem érdekli a másik, csak önmaga. Egészséges egoizmus.

Én soha nem is mondtam, hogy objektív volnék. Az ember ugyanis általában szubjektív.

Én nem állítottam, hogy jogszerűen használom az internetet. Nem is értem, hogy jön ez ide. Nyilván viselni fogom a következményeit, amennyiben valaki szót emel emiatt. Történt már ilyen a munkahelyemen, mármint, hogy hibáztam, s elhiheti, nem a céget okoltam azért, mert szóvátette a dolgot.

Én nem különböztettem meg senkit szakmai alapon. Egész egyszerűen azt írtam, lehet, félreérthető módon, hogy azért, mert valaki mérnök/tervező/fejlesztő, stb. nem biztos, hogy különb ember másnál.

Levelezőre járok. És nem a GDF-re. Tudtommal ott nincs villamosmérnöki képzés, különösképpen telekommunikációs szak. És képzelje, saját pénzen. Egészen pontosan a szüleim pénzén, az én fizetésem ugyanis nem elég a tanulásra. Nem kértem a cég támogatását. Minden bizonnyal el is utasították volna a kérelmemet.
De nem értem, miért kell ezt kiemelni. Mint ahogy senkinek, így önnek sem lenne köze ahhoz, ha fizetné a cég. Attól az ön pénztárcája nem lenne soványabb, maximum tovább vagdalkozhatna, hogy nem elég, hogy lány létére az ember olyan hülye, hogy villamosmérnöknek tanul, de még ráadásul a cég pénzeli a tanulmányait. Úgyhogy ez a támadási felület nem jött be.

Én ezidáig is emberi hangon kommunikáltam, lévén, ember vagyok, vagy mi.

Eszem ágában sincs "zaklatni" a mélcímén.

Máskülönben, ha megkérhetem, ne nevezzen édesnek. Ez nem Ön ellen irányul, egész egyszerűen nem tudom elviselni ezt a rózsaszínszoknyás cukorbaba stílust.

Előzmény: Törölt nick (122)