Édes Hölgyem (Uram?!)!
1. Én nem sértegettem Magát - ezért a személyeskedés mellőzését elvárnám.
2. Nem vagyok ideges. Sőt!
3. Nagyon köszönöm, hogy felvilágosít, mennyit érek - Ön szerint. Én nem vagyok villamosmérnök, csak tecnikus, aki tervezhet is, és tervez is. Ennek ellenére nem tartom magam istennek. Csak megpróbálok gondolkodni (józanul) és ha úgy látom, valami nem stimmel, megpróbálok javítani a helyzeten. Ha ezt Ön úgy értékeli, hogy higgadjak le, akkor Ön szvsz. nem objektív.
Mellesleg: Ön most - megítélésem szerint - éppen úgy jogszerűtlenül használja internetes kapcsolatát, mint a lenti szomorú példában a Westeles kolléga (kollegina?). És ezt épp az Ön állításai alapján vagyok kénytelen jelezni...
Szakmai hozzáértés-hozzá nem értés. MOST ŐSZINTÉN (nem kiabálok, csak kiemelek): Én Önt mikor különböztettem meg szakmai alapon. Hiszen azon kívül, hogy - mint Önmaga írja - szaros kis villamosmérnök-aspiráns (volt belőlük a BHG-ban szerencsém bőven, 80%-ban tényleg hülyék, de ez más tészta; néhányukat én tanítottam meg arra, mi a távközlés, és hogyan kell megírni egy multitaskos telefonos szoftvert...). tehát önmaga minősíti magát. Én ilyet soha nem tennék - személyre vonatkozóan, illetve nyílvánosan -senkivel, mint ahogy az imént sem tettem.
Ráadásul ha jól megnézi miről is volt szó: nem is szakmai témáról.
Szeretném hinni, hogy nem él - ismeretlen okból - gyűlölet Önben (aki úgy látom, elég új itt; ha tévedek: sorry) irántam. Mert stílusából, kifakadásából ezt érzem.
Mindazonáltal, mivel Ön valószínűleg estire jár vagy levelezőre (Gábor Dénes?!) és a cége fizeti, őszintén örülök, hogy ilyen nagyvonalú ellátásban részesül és sok sikert kívánok.
Továbbá reménykedem abban is, hogy a tkésőbbiekben emberi hangon tududnk kommunikálni egymással.
Ha gondolja, az adataim között szereplő (élő) e-mail címemen keressen meg, és ott kiöntheti nekem, mi bántja velem kapcsolatban.
Tisztelettel
Maus Róbert Péter
távközlés-technikai fejlesztő
mikimaus
PS: a szakmai titulusomat több esetben odaírom, Önnek sem célzatosan tettem.