Az, hogy a Yankees lenne a legesélyesesebb, az elég szubjektív. Inkább azt mondanám, hogy a legbiztosabb, hogy a Yanks ott lesz a rájátszásban. Ott meg az szokott dönteni, hogy a csapatoknál levő játékosok mennyire rutinosak, mennyire bírják elviselni a hatalmas, egyre növekvő lelki terhet. Mondjuk a tavalyi döntő erre pont rácáfolt(...hogy milyen közel volt a Giants a győzelemhez, és mennyire hitehagyott lett az uccsó meccsen...), de hát a kivételek erősítik a szabályt... :)))
Most kaptam válasz emilt a manhattani barátomtól, aki már előre bevásárolt jó néhány meccsjegyet, és azt írja, még egyáltalában nincs lázban a város. A storeokban lézengenek a fanok, egy-egy új ütőt vesznek, új kesztyűk, néhány új széldzseki de semmi egyéb...:(
Kérdeztem, mit tud a Yanks egyik új szerzeményéről (Matsui), de semmi...:(( Nagyon sötét ló effektus ez...:)) Aztán jött még többek között Todd Zelie. Őt láttam még két éve a Metsben...átlagos volt...:( Egyébként a Yanks mindig szarul kezdi az idényt, de május, június körül belelendülünk...:))
Amen!:))