Humoro
2003.03.17
|
|
0 0
26
|
Ilyen autopalyas kalandjaim nekem is voltak. En nem tudom ti, hogy vagytok vele de en szeretem "nevelni" az olyan szar arcokat akik szarzonak mindenkivel. Mondjuk lehet egyszer igy megszivom...
A szitu a kovetkezo: Tavaly mentem Pest fele az M7-sen. Epp a szukitett szakaszon voltam ahol ugye sebessegkorlatozas volt (nem emlekszem pontosan mennyi volt. Talan 80-an?). Szoval a belso savban mentem es mogottem csak messzire (kb. 150 m-re) voltak autok. Egyszer csak latom, hogy mogottem valami husfaszu nagyon villog egy autosra. Jo, vegul aztan levillantotta a hulye fejevel, es utana nyomta volna neki. Igen, am de en az ilyen szar arcokat nem igazan szeretem akik a szukitett reszen igy eloadjak magukat, es veszelyeztetik masok testi epseget. Eppen ezert mielott megelozott volna kivagtam a kulso savba es lelassitottam 90-re. Vegul aztan a belsoben kielozott, de nagyon anyazott az tuti. Na, mindegy, ennyi a tortenet.
Lehet, hogy mondjuk en is szar arc voltam, mert ki tudja miert sietett a baromja. Mostmar mindegy... |
Előzmény: AstraF16v (17)
|
|