Ezt én sem értem teljesen.Aki rááll a sinekre egy müködő vasuti kereszteződésben az komplet thülye és mellesleg kapásból jogsi elvétellel büntetendő.
Alap.Mondjuk annak is alapnak kéne lenni hogy amig a tuloldalon nem férek be addig egy kereszteződésben sem megyek át.
m7 lejáró, kétségtelenül ott is van baleset, nem vitatom, oda is egy rendes kereszteződés kéne, akár körforgalommal is vegyitve.
Én a alsőtól kb 500 méterre lakom, igy aztán elég rendesen láttam mi volt ott.Minimum havi egy karambol amit én láttam és még ki tudja amiről nem tudunk.Mióta körfogralom van azóta nem láttam egyet sem, cska egy gyaloggalopp gázolást:)
A legujjabb amit nikon mondot tilletve hogy 2004-ben kezdik az M6 építését az első szakasz az M§-Érd lesz,de állítólag nem a régi felhasználásával hane amelett.
Kiváncsi leszek...
Vasut: azt mondjak ninc spenze a MAV-nak de tetszik az otlet neki.
Na most mai hir: a MAV 380 millio EUrot kapott, amibol az iden 4 fovonal fejlesztse lesz, tobbek kozott a BP-Szolnok, ahol a Monor, Ullo,Vecses allomasok uj epuletet es aluljarot kapnak.
Oda van penz, Erdre megint nincs...
Mondjuk Erdnek 2006-ig beigertek az elkerulo ut nyugati szakaszat is, mig a keletit a mar emlitett M6-s epitesevel egybne oldanak meg.
Aha akkor 3 ev mulva menjunk ki es nezzuk meg:)
Azt nem tudja vki egy felujitas miatt miert bontottak le gyakorlatilag a teljes lenti ref. tmeplomot?
Arra van penz?