saabee Creative Commons License 2003.03.16 0 0 12746
A meccs elemzése korrekt,ezért nem is szeretném kiegészíteni :-)

Viszont a magát Ultra Fanatic-nak nevező gengről lenne egy pár keresetlen szavam...
Itt rögtön felhívom ultra1 figyelmét /akivel a szünetben megállapítottuk,hogy nyer az ASE :-)/,hogy nem vele,és nem a dombóváriakkal van problémám./Esetleg pontty-al igen,mert a szünetben nem jelent meg egy kis eszmecserére/

Akkor jöjjön a feketeleves:
[Csak azért,hogy aki Dombóváron jár tudja mire sámítson!]
Kezdődött ugyebár a már említett minősíthetetlen rigmusokkal a meccsen.Ezt azonban az ember fia még elviselné,az azonban már túlzás,hogy az UF tagok 2 perccel a meccs vége előtt már elkezdtek öltözni.Ekkor még azt kérdeztem:"Hova mentek?".Amint mi is kivonultunk a csarnokból sajnos hamar rájöttem :-((
Mivel a többi Atomic Boys-ot szállító autó/busz a csarnoktól távolabb parkolt hamar egyedül maradtunk.Több nem is kellett,az UF tagjai /élükön a kopasszal/ rögtön bele kezdett kötődni mibelénk./A mi kocsink a csarnok előtt parkolt.ÖTen voltunk - 15-22 év között.Aki ismer tudja,hogy nem tartozok egy súlycsoportba az ilyen beszóttáköcccsögszétütömazarcod tahókkal -sem agyilag,sem fizikálisan [csak OazIs-t szoktam lerendezni az Olaj meccsek szünetében :-)],szintúgy a többiek.
Szóval jöttek keményen /sálukkal az arcukat eltakarva/,hogy "Mit mutogattatok egész meccsen!",meg ez meg az.
Mi erre bepattantunk a kocsiba./Majd hülyék leszünk felállni 10-15 helyinek 5-en.../.Az meg már ránk nézve volt égő,hogy egy paksi hölgy sietett a segítségünkre,mondván kihívja a rendőrséget.
Meg is lett az eredménye.Jött kórusban a "Hülye QRVA!..."BRAVO!
Majd kissé elkotrodtak.
Miután a sor elment ki tudtunk állni a kocsival,de több sem kellett a helyiek már várták a kiguruló autót,és próbáltak belebikázni oldalról.Azonban ahhotz kicsit gyorsan elhajtottunk mellettük :-)
Majd miután a sor ismét beállt utánunk eredtek.Mondtak még pár kedvességet és próbálták benyomni az üveget 2-3 erős ütéssel.Szerencsére azonban nem erőltették a dolgot,és miután látták,hogy a sor is megindul elhelyezték "névjegyüket" /jó pár méretes csula formájában/ a gépjárművön.

A történtek előtt még most is döbbenten állok.
A dolgot egyáltalán nem értem.
Az Ultra Fanatic-cal már tele van a VAGON!Amint megjelenik a Red Devils és benyalnak nekik tövig.Nem kell hozzá nagy következtetés,hogy rájöjjünk:ilyen és ehhez hasonló "hőstetekkel" fényezik magukat előttük.
A másik meg,hogy a 3.Félidőben mindig nyomultok.Nagyon úgy tűnik,mint,ha az egészet csak az újságnak csinálnátok,és nem a mentalitás miatt...
Ha meg a hooligan része vonz a dolognak,akkor nézzetek ki valami elsőosztályú focicsapatot,aztán annak a meccseire járjatok

UF=NULLA FANATIC!!!!
Kopasz & a többiek!A külsőségek néha egészen tetszetősek,de EZ NEM MENTALITÁS!!!!!
Különben sem értem,hogy mi a yo firlefrancra veritek magatokat?????Szálljatok már le a földre!Ha 15-en vagytok sokat mondok.Ne csináljátok a fesztivált,vagy ha igen,akkor minimum fair körülmények legyenek!!!
A legundorítóbb,hogy aljas köpönyegforgatók vagytok!/Pakson spanolnátok,Dombóváron támadtok.../
NULLÁK VAGYTOK!NB I BÉ PIROS ALCSOPORT!!!

Uff!Én beszéltem!Mindenki okuljon!
/Pl.:Nőt vigyetek meccsre,mert arra azért még az UF sem támad :-)) /

ui: Hajrá BETON út!

Előzmény: Artúr Doki (12727)