Halihó, itt vagyok, csak most elmentünk másfelé.
A Gambia, Togo stb továbbra is napirenden van, csak mint a Togo topicban írtam, már a jelek is eléggé baljóslatúak voltak, semmi nem akart összejönni.
A Gambia hirtelen ötlet volt, de most elhatároztuk, hogy ezeket az országokat időben elkezdjük megszervezni, most már nagyon mehetnékünk volt, bevallom.
Sajnos mi már nem a hátizsákos korosztály vagyunk,
amit én egyébként nagyon bánok, és már a repülőn sincs semmiféle kedvezményünk, bár lelkesen megkérdezik, hogy 26 alatt vagyunk-e, de szerintem már csak cikizésből teszik... Na mindegy, nyugdíjasok meg még nem vagyunk :)))
Szóval szállodások, de azért nem kell rögtön arra gondolni, hogy csak a napon süttetjük a pocakunkat, bár jócskán látok ilyeneket, és bevallom, most is irogyeltem azt a nyugdíjast, aki 1-2 hónapra átruccant Marokkóba pihenni.....
Mindenki azt kérdezte, miért akarunk Togóba menni, nos engem meg már ez idegesített, miért kell mindenhova úgy menni, hogy viszi az ember az útikönyvet, és forgatja a fejét jobbra/balra a látnivalók miatt.
Mi most pihenni mentünk volna, ami azt jelenti, hogy bejárni az országot, kocsival, taxival, szervezetten, gyalog, ahogy az élet adta volna, megnézni, amit meg kell nézni, amit megmutatnak, ami van, és mászkálni bele a nagyvilágba, ismerkedni, haverkodni, beszélgetni, esetleg átmenni onnan pl. Gambiába stb.
Nem tudom, mit akartunk ott csinálni, komolyan, lenni, meismerni, felfedezni egy országot, csak úgy, kötelezettségek nélkül.
Megnézem az írásaidat és jelentkezem,
de most összezuhanok.
KÖSZ!!!!!!