Ass-smoke
2003.03.15
|
|
0 0
18
|
Kedves Fórumolvasók!
A Szigetről csak pár dolgot. Egy "amatőr" együttes tagja vagyok és három éve szeretném csaptomat bejuttatni a Szigetre. Tavaly a személyesen leadott demoanyagunkat egyszerűen elhagyták és e tényt be is vallották a kedves szervezők. Nem jutottunk be. Idén nagy hanggal vállalták, hogy mp3-kal is lehet jelentkezni. Ez okból on-line jelentkeztem is. Az egyenszöveg szerint értesítenek e-mail, telefonon a jelentkezési határidőről és hogy hova küldhetem az mp3-kat. Naponta nézegettem a postafiókom, vártam a telefont. Kérdezhetitek, miért nem léptem? Csodálkoztok, azután, hogy tavaly elhányták a CD-nket. Ma látom a honlapon, lejárt a határidő, mp3-kat technikai pedig okokból nem fogadnak. E-mail sem, telefonon se kerestek meg.
(A történet folytatásához még elfelejtettem egy adatot közölni: igaz, hogy együttesem az amatőr kategóriába sorolható, de elég nagy kapcsolatrendszert sikerült kialakítanunk zenei körökben.) Ezután felhívtam zenészkollégám, hogy segítsen. Hétfőn megyünk az Orlay utcába (hogy "mecénásom" idézzem) leordítani a szervezők fejét. Nem akartam protekciót igénybe venni, de az élet így akarta. Kedves "amatőr" zenésztársak! Ne nagyon dőljetek be a Sziget szokásos felhívásainak. Magasról tesznek ránk, csak az a fontos, hogy minél több minősíthetetlen, de NAGYLEMEZES együttes lépjen fel. A másik gusztutalan dolog: tavaly rengeteg Sziget plakáton csak a külföldi fellépők voltak felsorolva. Nem vagyok nacionalista, de azért ez csak egy MAGYAR SZIGET. És végezetül ne feledjétek, a Sziget csak azért olyan jó minden évben (és ezt aláírom), mert a jó emberek szórakozni is jól tudnak, főleg együtt. |
|