Baggio605
2003.03.15
|
|
0 0
3878
|
Üdv!
San félre ne érts minket illetve engem én értettem mit szerettél volna mondani és azt is aláirom, hogy nem szabad azt a tényt kizásrni, hogy esetleg a kedves ügyfél volt teljesen műszaki analfabéte. Mert hát ilyenek is vannak. Nem tudom moilyen idős az úr és azt se hogy elötte milyen autója volt. De azt tudom, hogy mikor Édesapám úgydöntött, hogy akkor ő most lépni fog és vesz egy olyan autót ami neki régóta szíve vágya ami jelen esetben egy Opel Astra volt. Meg is vette azt azért tudni kell, hogy elötte egy négyütemű Wartburgunk volt. Szóval mikor átült az Opelbe hát igen furcsán érezte magát. Hazavittük az autó és 2 napig a használati útmutatót bújta hogy tudja kezelni: na most azért egy ople nem egy bonyolult darab, de mégis mivel nem volt érzéke hozzá. Sok időbe telt míg funkciókat megtanult rendesen rutin szerűen kezelni.
Szóval én ezt sem tartom kizártnak, hogy a kedves vevő is esetleg ebben a cipőben járt!
Az meg hogy a magyar sajtó vagy mint sajtó álltalánoságban hogyan ír meg egy cikket mennyi a valóság alapja vagy esetleg milyen szakértelemmel ért hozzá szerintem nem kellene jellemezni. Persze tisztelet a kivételnek. Lehet, hogy valaki az újságíráshoz ért, de ahhoz nem amit leír. De sajnos ez nem csak a sajtónál van így hanem mindenhol máshol megvan a szakma maga kukabulvárjai.
Baggio |
Előzmény: sansalvador (3876)
|
|