FFU Creative Commons License 2003.03.15 0 0 43
Üdv,
él még ez a fórum?
Break! Mi a helyzet a replikáddal? Hogyan haladsz az építéssel?
Most OFF- ezért elnézést kérek.
Én is szeretnék egy "replikát" építeni - egy Fisher Fury-t (nem igazi replika, mert ilyen kocsi nem volt). Nem akarok simlizni, vagy osztrák rendszámmal furikázni (millió probléma lenne vele, pl. biztositás - bár az osztrákoknál összerakni az autót olcsóbb lenne az ÁFA és a vámok miatt) A jelenleg hatályos jogszabályok nem engedik az összeépítést, ezért meg kellene változtatni a szabályozást. (Bogár alvázra meg nem akarok épiteni, az más műfaj.) Már beszéltem országgyülési képviselőkkel a jogszabály megváltoztatása miatt, de azokban nem bizom.

Néhány pasassal összefogtam, és áprilisban megalapitjuk a Magyar Kitcar és Replika Egyesületet. Most szövegezzük az alapitó okiratot. Az egyesület céljai között szerepel, hogy a jogi környezet tegye lehetővé, hogy kedvtelésből épithessünk autókat, azokat a forgalomban használjuk, stb. Emellett bemutatókat, találkozókat, turákat stb. szerveznénk. Aki akar, beléphet. Hamarosan indul a weboldal, oda felteszem az alapitó okirat tervezetét.
Kicsit hosszú vagyok, ezért még két kérés bárkihez - és befejezem:
- Szegeden fut egy Cobra replika, össze tudna valaki hozni a tulajjal?
- segitsetek kapcsolatot találni a fehérvári Seven replika-tulajokkal. Bocsánat mégegyszer az OFF-ért. Emilem: okostony@netscape.net