KikiBácsika
2003.03.14
|
|
0 0
6
|
Sziasztok!!
Ez mind nagyon tanulságos, de van itt még 1-2 dolog.
Szerintem bizonyos esetekben az agressziv vezetőket a nem előzékeny vezetők szülik meg. Én személy szerint arra gondolok, hogyha a belső sávban 40el megyek, mert olyan a kedvem, és mondjuk 90el jön mögöttem a bömös, akkor index jobbra, elengedem. Szerintem ezen emberek nagy részét a "tökölés" borítja ki. Mondjuk velem is volt olyan, hogy a piroslámpa beváltott zöldre, én állohelyzetből indultam "normál" gyorsítással, és a mögöttem lendületből 70el jövő buzukis levilogott. Ilyenkor egyszerűen belenéztem a tükörbe, mégjobban lefékeztem és kiröhögtem. De azért tény, hogy a normális az lenne, ha mindenki előzékeny lenne. Én pl, ha 2 sávos útra balra kanyarodok, és jobbról 90el jön egy gépjármű, akkor elegánsan egyből kihúzódok a bal szélére (és ezt a legtöbben meg is köszönik.) Hát ennyi lenne. Boccs, ha hosszu lett. És félreértés ne essék én nem akarom védeni a bunkó fajtát (mert van bőven az is) de nektek is bedurran néha az agyatok, mert elég sok a (tökölés), a hétvégi sofőr. Ja, szerencsére kiszálnom még nem kelett ilyen dolog miatt.. |
|