99%, hogy nem licitálunk. Felesleges versengeni a Debrecennel! Sőt, tovább megyek és én már a párosítást is látom, aminek az lesz a lényege, hogy a hazai gárda nem kerülhet össze a paksi legényekkel a döntőbe jutásért mert nem biztos, hogy sikerül.............:-)))
Ne legyen igazam, de szerintem:
ASE - Szolnok és
Debrecen - Körmend párosítás lesz!
Képzeljétel csak el! Egy Főnixben rendezendő és debreceni résztvevővel lefolytatott sportrendezvény csak akkor lehet nyereséges, ha a hazai gárda min. döntőt játszik. Ezt nem a Vadkakasok ellen mondom, de üzleti szempontból nézve nem tudok mást elképzelni. És ugye ma Magyarországon, ha a sportról van szó, akkor azt azonnal üzletileg kell vizsgálni. Persze gyorsan hozzáteszem,(a sportszerűség is így kívánja) hogy az idei bajnokságot figyelembe véve a Vadkakasoknak idegenben is lenne sanszuk a kupa elhódítására.
+1! Azért elég érdekesnek találom, hogy a tavalyi 4 csapatból idén is ott van 3 a döntőben. Ez jelenthetné azt, hogy jelenleg ez a 4 csapat van a legjobb formában, de aki ezt elhiszi az magának is hazudik! Még mindíg nem igazán értem, hogy a kupa 1-2 csapatnak miért sokadrangú? Mert vegyük pl. a Kaposvárt. Ok, kikaptak otthon tőlünk, de a különbség minimális volt amit simán lehetett volna egyenlíteni Körmenden. Hiszen, ha továbbjutnak, a 4-es döntőben "csak" kettő meccsre kell összpontosítani, és már vihetik a kupát. De nem, ők már (lélekben legalábbis) az első mérkőzés után feladták és "a kupa nem fontos" jelszóval érkeztek Körmendre. Azért nagyon furcsa ez, mert a Klíma a nyolcad-döntőben, ha jól emléxem a Zetétől kapott ki otthon, mégis a visszavágón Zalaegerszegen harcolta ki a továbbjutást. Miért? Ha, amúgy sem akartak a 4 közé jutni nem lett volna célszerűbb Zalaegerszegen simán kikapni és "Jobb volt az ellenfél, kiestünk" magyarázattal hazamenni? Vagy az első meccs után a Zete is meggondolta magát és "Debrecen messze van, +pénzbe kerül, +sérülésveszély" mondókával tudott rosszabb lenni mint az amúgy sem küzdő Kaposvár? Kiváncsi lennék annak a meccsnek az eladott labda statisztikai rovatára!:-))))De, ha információim nem csalnak az Alba is hasonló módon állt a dologhoz.
A koppanás csak akkor következik, ha a kupáról lemondó csapatok a bajnokságban sem tudnak maradandót alkotni. Pedig valaki biztosan hoppon marad, hiszen a bajnokságot is csak egy csapat nyerheti+. És akkor, a többi MK-ra legyintő csapatról még nem beszéltem...........