Nagyon szivesen!
Egyszer (meg friss jogsival), a III keruletben volt egy ilyen uldozos esetem.
Nem tudom mennyire tudja valaki, hogy Bekasmegyeren hol van a McDonald's. Na, szoval onnan egy mellekutrol mentem ki arra a szervizutra ami a Szentendrei uttal parhuzamos. Mivel ott nincs tabla en ugy vettem, hogy az ott jobbkezes (elony NEKEM). Szepen index ki jobbra, ki a szervizutra. Egybol egy nagy fekezest hallok mogulem. Egy nagy kopsza vadbarom volt az egy kocka-lampas Ladaban. Ahogy a szervizutrol jobbra mentem a Punkosdfurdoi utcaba, azt veszem eszre, hogy a srac utanam tep. En odalaptem nekim, de semmit nem szamitott mivel kielozott es ezek utan megallt az ut kozepen. Na, erre en bepanikoltam, mivel se elore, se htra nem tudtam menni. A kopa kiszallt (erre en: kozponti zar le) es elkezdett dorombolni az ablakomom, hogy nyissam ki. En megprobaltam eloadni az ertetlent (miert jott utanam?) es bejott. A srac elhuzott vegre. Kicsit be voltam parva utana. Lehet ugy is mondani, hogy REMEGTEM!
Szoval ennyi a tortenet. A tanulsag? A ilyen barom arcuakkal nem lehet mit kezdeni. Jobb ha neki adsz igazat mint, hogy kart tegyen benned vagy a kocsidban.
Ha van valakinek hasonlo tortenete, elmenye akkor irja le hisz ilyeneket varunk ebbe a topic-ba.