Kivitelezhetőnek tűnik, csak sajna iszonyatosan sokba kerül. A corvin-Szigony projectnek is már elvileg évekkel ezelőtt el kellett volna indulnia, ehhez képest szinte semmi. És ez csak a kerületnek egy kis része. Borzasztó sok leromlott állapotú ház, leromlott infrastruktúra stb. Bűnözést nem tudom első helyen van-e, bár javulás azért van a térfigyelő rendszer miatt.
Lehet, hogy szép fokozatosan javul, szépül egy két köztér (leginkább a helyi választások előtt...) felújítgatnak házakat, háztömböket, épülget néhány új, de a 8-10 év erre nagyon kevés még az elmúlt öt év tempójában is. A hozzáálláa megváltozása a fejekben pedig még több idő, amíg valaki nem csak azért vesz lakást itt mert, baromi olcsó a nm és itt tud, hanem mert annyira jó és megfelelő neki a környék, hogy itt szeretne lakni. Tudom, hogy vannak ilyenek, de ez még mindig elenyésző többség. Nem véletlenül alacsonyabb nagyságrendekkel még mindig a lakásár, más kerületekhez képest, holott bizonyos részeken pl az I. vagy a XIV. kerületben semmivel nem jobb lakni szerintem, mint egy csendesebb józsefvárosi mellékutcában.
Mi a jó pl. a Hegyalja útban ahol fél magyaro. forgalma zúdul át éjjel nappal és mégis 20 -30 millka egy lakás, csak azért mert Buda és I.ker? És még vannak ilyen példák sok.