Én meg hadd szóljak bele ebbe a "vitába".
Az első, aki Borsó személyes hozzáállásával kapcsolatos problémát indított, asszem én voltam.
Borsó, aki zacskóba pisál, és dobál vele egy buszt, aki zacskóba pisál, és beteszi az iskolai piszoárba, aki izzót lop az iskolai büféből - szóval Borsó nem hiszem, hogy megteheti, hogy a társadalmat hibáztatja azért, mert ez a város ilyen. Szubjektív, hogy ki szereti a várost, ki nem. De addig, míg Borsó maga így viselkedik, mint ezt már leírtam korábban, addig nem hiszem, hogy oka és joga lenne fennhangon üvölteni, hogy Bp. szar hely, és igenis, az emberek miatt ilyen. Persze, ha mindenki kiköltözik innen, s csak kirakatvárosnak tartjuk, azért járunk be, hogy a lehullott faleveleket összesöpörjük, szép lesz. De egyelőre itt élünk (meg itt él az a sok szenny alak is, aki olyanná teszi a várost - amilyen. Köztük Borsó is)
Nem akarok senkit védelmezni, nem azért írtam. Mindenki meg tudja magát védeni. Érdekes módon, Borsó nem kívánt ezzel a lehetőséggel élni - talán, mert maga is sejti, hogy nem volt egészen igaza.