Hat igen... A vezerles nem helyes mukodeset eleg hamar eszre szokta venni az ember... :-)))))
Bikazni diesel autot? Hmmmm. Nekem meg sose sikerult. :-( Egyszer beruhaztam egy bikakabelre, de nagyon nyomoronc saruk vannak rajta. Szerintem egy Polakot ha be tud inditani. Sajnos arra nem figyeltek a tervezo bacsik, hogy nem eleg a kabelt faszan meretezni, a sarut sem artana. 55Ah-s akkurol meg sose tudtam semmivel se beinditani. Kezdett ugyanis melegedni... :-)))
A kedvenc tortenetem az egyik fovarosi bevasarlokozpont tetoparkolojan megkertem egy szoke fiatal csajt, hogy ugyan huzzon mar be, mert szar a generatorom, es nem indul az autom. Kicsit aggodott, hogy nem ert hozza, en megnyugtattam, hogy semmi ordongosseg, csak tapossa, ahogy a csovecsken kifer hatul. Ja, sarga Suzukija volt.... Nagy nehezen kitoltam az autom az utra, rakasztottam a kotelet, es inditottam a csajt. Mentunk 2-3 kort a teton, mikor eszrevettem, hogy nem adtam ra a gyujtast.... Kicsit ego volt, de szerencsere a buszkesegtol fol sem fogta, hogy mi tortent... :-)))