Sziasztok!
Vasárnap délután gondoltunk egy merészet: megnézzük a hóhelyzetet a telken, az érdekelt vóna, hogy lehet-e már keritést csináltatni?
Hát elég hülye ötlet volt részemről :-)
Tökig érő sár a Faragó utcában.Nem mertem megállni, mert ha abban a dagonyában elsüllyedek a nagy gáz sem segitett volna.Hülye érzés volt hallani, ahogy a sár-bakhát húzza a kocsi alját.És még csak kormányozni se nagyon tudtam, mert egyszerűen a sárban kitaposott nyomok "megtereltek".
Viszont a vaddisznók és sima disznók biztosan értékelték volna.
Lehet, hogy mégiscsak be kell majd szerezni egy Nivát ha odaköltözünk, mert ott normális kocsival nem érdemes közlekedni.
Egy ismerős szerint Tbálinton azt csinálják, hogy az útfelbontásokból származó aszfalthulladékot-zúzalékot olcsóért megveszik (aki eladja az is jól jár) és azt boritják le az ilyen földutakon. Nyáron a melegben összeolvad-tömörödik, igy legalább 2-3 fokkal jobb minőségű "utat" nyernek.
Azért most valahol megértem azokat a lakókat akik saját pénzen csináltatták meg az utcájuk burkolatát.Még ha nem is szuper minőségben.De ennél a sártengernél még mindig jobb.
Viszont elszomoritott, hogy sok utcai kutyust láttam. Itt ennyien kirakják a "megunt" állatukat? Ha 1x nyerek a lottón esküszöm csinálok valami normális állatmenhelyet, én annyira sajnálom őket.