Muster Mark Creative Commons License 2003.03.11 0 0 26
Nem, én abba kötök bele, hogy butaságokat, tévhiteket és a legprimitívebb babonákat reklámozod a tudomány fórumán.

Továbbá nem vagy senki. Egy anonym senki vagy, akinek vagy közvetlen érdeked fűződik a homeopátiának nevezett csaláshoz, vagy csak végtelenül buta, csodaváró típus. Pert1-nek adott válaszod egyébként az előbbit valószínűsíti.

Továbbá azt se mondd, hogy nem értem rendesen, amiket ideírsz. Nagyon is jól értem, ezért vagy számomra nagyjából a lapostetűvel, a kullanccsal egy erkölcsi színvonalon. Mások becsapásával keresni pénzt - hát ezt nekem nem fekszi meg a gyomrom. Nem szégyelled magad?!

Ez egyébként a legnagyobb vicc:

"Akkor ilyen spektrometria meg a biokémiai anyagmeghatározás könyvátrnyi szakirodalma segítene szerencsétlen homeopatán. PErsze nem fog segíteni, mivel ha a szerencsétlen homeopata értene ilyesmihez, akkor biokémiai kutatásokkal foglalkozna és nem homeopátiával."

Ize. Aki a gyogyszert felirja, az orvos. Szerintem legalabb alap biokemiat, es egy csipetnyi spektrometriat tanulnia kellet. Aki meg elkesziti, az a gyogyszeresz. Neki meg ennel joval tobbet.

Hát igen. Az orvosok, gyógyszerészek értenek hozzá, és hát biokémiai, spektrometriai ismeretiek birtokában tudják a legjobban azt, amit amúgy minden normális ember tud, akit nem sikerült becsapotniuk a hiszékenység vámszedőinek: azt, hogy az úgynevezett "homeopátiás szerek" nem többek közönséges csapvíznél, és annyit is érnek.

Előzmény: Rorimack (25)