Haliho!
Muster Mark
Nem en kezdtem el ok nelkul szemelyeskedni. Az meg mar fajdalmas, ha abba tudsz csak belekotni, hogy ekezet nelkul irok. Tudod, a magyar ekezetes billentyuzet meg mindig nem a legelterjedtebb tipus a Foldon
Szerintem valami virust kapott el a szamitogeped, ami torzitja a tobbi hozzaszolo szovegeit.
http://users.bestweb.net/~bennetc/holistic.html
Itt talalhatsz ra gyogyszert, termeszetesen homeopatiasat.
pert1:
Szerintem fel liter viznel kevessebbre van szukseged 10 cm^3 gyogyszer eloallitasahoz.
Ha egy liter hatoanyagra van szukseged, mar 28 liter viz is bosegesen eleg.
A maradekot meg nem kell kionteni, hanem el lehet adni olcsobb higitaskent... ;)
Silan:
"A gyógyszertárakban is árusított homeopátiás készítményekben azért van értékelhető mennyiségű valami. "
Lehet, hogy pusztan azert, hogy gyogyszerkent arusitani lehessen?
Vagy ezekszerint a "hatastalanabb" keszitmenyeket arusitjak, esetleg otthoni higitasra?
MM:
"Akkor ilyen spektrometria meg a biokémiai anyagmeghatározás könyvátrnyi szakirodalma segítene szerencsétlen homeopatán. PErsze nem fog segíteni, mivel ha a szerencsétlen homeopata értene ilyesmihez, akkor biokémiai kutatásokkal foglalkozna és nem homeopátiával."
Ize. Aki a gyogyszert felirja, az orvos. Szerintem legalabb alap biokemiat, es egy csipetnyi spektrometriat tanulnia kellet. Aki meg elkesziti, az a gyogyszeresz. Neki meg ennel joval tobbet.
R.