Hi all!
Atom-Alba
Elég sok minden felszínre került,ezért nem is nagyon szeretnék újdonságokat írni.Inkább csak elmondanám én is a magam vélaményét.
Úgy látom a fehérvári oldalon egyes "koolégák" igen csak elfogultan ítélik meg az eseményeket.Persze könnyű nekem mert:"Győzött a csapat,Jól érzem magam..." :-) Azonban jobban örülnék,ha a többiek is olyan higgadtan szemlélnék a dolgot,mint pl.: rostas.
A játékvezetés van ismét a középpontban :-( Én is nagyon örülnék,ha valóban kielemeznék ezt a meccset ilyen szempontból-hivatalosan.Bár tudom,hogy kihoznák ,min. azt az eredményt,hogy mindkét spori remekül vezette a találkozót.
Azonban itt messze nem arról van szó :-(((
A probléma ott van,hogy nem voltak következetesek,hülyék voltak és menjenek a bús p...ba.
Azt hiszem a sporttárs most már tudja hogy éreztem magam a szünetben tartott eszmecserénk ideje alatt a jv-k ténykedése miatt.Eszméletlen nagy BAROMSÁGOKAT fújtak,főleg a Fodor Geri sportszerűtlen faultjával kezdődőleg /még sporttárs emlékezetetett,hogy pl. Isti ellen ez csak sima faultot ért,amikor Geri feltörölte a parkettát Pakson.../.A szünetben síkideg voltam a játék/el/vezetés miatt./BUBIC tudn a mesélni-amilyen sms-t küldtem neki ;-) /.Helyenként a "+bírói ténykedés" a Szolnok elleni kupadöntőt idézte.
És itt jön a DE!
A második félidőben ez az idő múlásával egyre inkább átfordult az ellenkezőjére.A dolog a Smith javára befújt kosár jó+1 dobásnál csúcsosodott ki.
Azok mellett,hogy az 1.félidőt az Albának,a 2.játékrészt pedi "nekünk adták" a sporik.Folyamatosan érthetetlennél érthetetlenebb ítéletekkél borzolták a két szurkolótábor kedélyeit. /pl.szvsz a támadóidő lejártát amikor kihozták az Alba ellen,akkor azt csak úgy random nyomták,hiszen ők sem tudták,hogy MIVANMIVAN/
Ezzel a ténykedéssel totálisan élvezhetetlenné tették a meccset.Persze így legalább volt egy kis izgalom :-)
Szigóruan statiszikai szemmel:tökéletes volt a fújás,mert a tévedések kiegyenlítették egymást
Plusz a dologhoz hozzátartozik még ugye a legendás Alba kispad is.A jv-k talán annyira tartanak NG-től,hogy még figyelmeztetni sem merik a padot?!
Hol 10 sec-al tovább tart az időkérés,hol meg egész 1xűen azzal vannak elfoglalva az "öltönyösök" a tájmáut során,hogy jól megmagyarázzák a sporinak,hogy MIVANMIVAN.Azok meg hanyag lezserséggel úgy tettek,mintha semmi sem lett volna.
A faultarányhoz csak ennyit:
(Félidei beszélgetés)
saabee:-Nagyon rosszul játszunk!
sporttárs:-Nem.Inkább mi védekezünk nagyon jól.
Azt pedig egyértelműen cáfolom,hogy ha a sporikat leszámítjuk,akkor egyértelmnűen az Albának ált volna a zászló.Szoros,igazi jó és izgalmas rangadó volt ez ami ha nem kosárlabdáról van szó /hanem pl. sakkról :-)) / akkor egyértelműen döntetlen lett volna
Néhány jókívánság a végére /"a héten ők kaphatják be,ha lehet akkor ..." (c)Mi-Ti-Szó Fera/
-Valovics,TE ÁLLAT...
-SahinkockafejűTóhRóbert,A K.. ANYÁD /ha már így Nőnap volt/
-Klima Vill Kaposnyál vagy Marc Körm END :-) /csak azért,mert a K.váre győzelme nehezíti a dolgunkat + a tesóm tippmixe ezen ment el/
Legvégül néhány mókás életkép a meccsről :-)
1. Artúr Doki megjön-hát mi van a kezében?Patogatottkukorica!Divatszurkoló!Divatszurkoló ;-))
Persze én ettem meg :-) Na meg én hagytam ki a csapat utóbbi 4 meccsét-úgy is nyerünk,akkor meg mit érdekel engem ;-)
2.Idézet a Zomborka "szpíkertől" Zolitól:
"A csapat minden hölgyet köszönt Nőnap alkalmából.Tehát.HAJRÁ NŐK!!!"
3.Szintén ő,az Erőtervet reklámozó aktuális reklámblokk végén: Hajrá Erőterv!
Nos asszem mindent leírtam,ami eszembe jutott.Kíváncsiín várom sporttárs észrevételeit a meccsel kapcsolatban./Jó néhány ítélet után kérdően néztünk egymásra-azt hiszem mndketten tudtuk,hogy miről van szó.../
Szép volt fiúk! HAJRÁ ASE!!!!!