LD
2003.03.09
|
|
0 0
12420
|
Én már láttam a meccset felvételről, hát mit mondjak, nem győződtem meg az ellenkezőjéről, mint tegnap. A 3. és 4. negyedet szépen elfújta valovics, és a paksi kollégák által említett első két negyed is legroszabb esetben egálos, de inkább oda fújtak. Az egyetlen jelentős téves ítélet az ASE ellen Fodor szándékos hibája. Ezt (bár láttam már máskor is ilyenért szándékost fújni) én nem fújtam volna le, szimpla fault volt visszafutás közben. Viszont utána a technikai szerintem jogos volt, Geri 10 centiről üvöltött valovics pofájába (bár ezt én is megtettem a meccs után, mégse kaptam technikait...) Pár idézet a paksi szpíkertől az ominózus 2. negyedből: "nehezen eldönthető ilyenkor ki a szabálytalan" - Mészáros belerohan az előtte álló Theisz-be, persze védőfault; "Sitku tolja el magától emberét" - és persze fejezi be góllal a támadást; "szerintem itt dobásnak kellett volna lennie" - paksi fault után mikor oldalról jöttünk stb. Talán ebből is érzékelhető, hogy mennyire nekünk fújt valovics a 2. nagyedben (is)... Fenntartom, hogy ezen a meccsen ő volt a hatodik paksi játékos. Ezt is említettem neki, és nem cáfolta meg, tehát így van :-))) |
|