Rosti!
S.T.R.: nem Alba szimpatizánsként gondoltam rá,mert tudom hogy egy másik kék-fehér csapatért dobog a szíve...
Viszont Fodor Petivel köztudottan rossz a viszonya és ennek rendszeresen hangot is ad nagybecsű írásaiban...
Azt nem írta le,hogy csaltak,de elég egyértelműen ki lehet belőle olvasni.Nem mondanám,hogy sugárzik belőle a jóindulat...de kár vitatkozni rajta.
(A "beszólást" nem erre értettem,hanem amit Privátban eresztettél meg még anno Vasút-Paks kapcsán).
"Én amúgy az NS tudósításából azt nem értettem, hogy a 13 pontos és sokáig gyengélkedő Smith nagybetűs, az ugyanannyit dobó Lukjanec nem az. De a védekezésüket nem láttam, lehet, hogy abban komoly különbség volt Smith javára.)"
Valszeg,ha az Alba nyer,akkor Lukjanec a nagybetűs a 13 ponttal,és Smith a kisbetűs...
Visszatérve a bírókhoz: nagyon-nagyon rosszul fújtak. Irgalmatlanul nagyokat hibáztak min2 oldalra,de én azt mondom,hogy maximum "egálra hozták ki a tévedéseket",azaz nem tévedtek többet a a fehérváriak kárára,mint a mienkre...
Ha visszanéztem a meccset holnap,többet fogok tudni mondani...