LD Creative Commons License 2003.03.09 0 0 12412
Az igazat megvallva nekem sincs semmi bajom se a paksi csapattal (igaz Zalánkát már azelőtt utáltam, hogy odakerült volna, de ezzel asszem még elég sokan vagyunk így), se a közönséggel, de ha úgy gondolják, hogy a tegnapi győzelmet csak maguknak köszönhetik, akkor nincs rendben az értékítéletük. Életemben másodszor éreztem úgyí hogy szívesen leütném ezt a majmot (az első esetben is valovics volt...), és életemben először a meccs után oda is mentem a bíróhoz és ezt meg is mondtam neki. És nem én voltam az egyedüli... BTOM, ha lehet egy ilyen tiszteletteljes kérésem, légyszi közöld a "kollégáddal", hogy talán inkább máskor ne vezessen (el) Alba meccset. Azt hiszem ez lesz a legjobb mindenkinek... A negyedik negyed közepén mondtam a mellettem ülőnek, hogy ma itt nem nyerhetünk, ez látszik. A legjellemzőbb példa: van hátra kb. fél perc, -2, Moseley dob, tisztán megütik a kezét dobás közben, no fault, a szabadon hulló labdáért Góbi és (azt hiszem) Sitku tuszakodik, a labda arrébb pattan, Moseley felszedi és tenné fel mivel egyedül áll a palánk alatt. Ehelyett fault Góbi ellen, Ernő két büntető, a meccset megnyerte valovics spori... Ott két pont, nálunk kétszer mínusz kettő...
Még valami. Véletlenül sem kötekedésből írom, de most újra megdöbbentem Davis-en. Tudtam, hogy nem a régi a sérülése óta, de hogy ennyire? Lehet, hogy sokat dobott, de csak és kizárólag ziccerből ill. büntetőből. Középtávoli, távoli nincs, igaz meg se próbálta, és egy-egyben sem tudott megverni senkit. Szerintem jelentősen lelassult. A mutogatás és a műsor a régi, a játék viszont már nagyon nem az. Tényleg nem piszkálódásból írtam, csak most valahogy nagyon látszott a dolog. Amúgy sajnálom is, mert rendes srác, meg nagyon jó játékos.