HondaVuk Creative Commons License 2003.03.08 0 0 138
Tényleg tuti példa, de még senki sem válaszolt a kérdésemre! Pedig de jó lenne hallani egy választ rá! És becsszóra igérem, hogy én már előre eldöntöttem, hogy a három különböző nyomatékhoz milyen motor tartozik, az mit fog tudni! Még az is lehet, hogy pont eltalálják! :-))))))

Itt a feladatmég egyszer, hátha valaki lusta visszaolvasni:

Itt egy feladat a számodra, légyszi válaszolj rá! Felsorolok 3 max. nyomatékértéket 3 motorrol. A három motor 3 db fekete kocka, amelyekben tudjuk, hogy valamilyen hajtómű van, de azok fajtáját/teljesítményét/márkáját/felépítését nem tudjuk. Csak annyit tudunk, hogy a dobozokból kijövő tenglyen rendre mekkora max. nyomaték jelenik meg:
1. 200 Nm
2. 400 Nm
3. 800 Nm

Kérdésem, hogy mesélj nekem ezekről a motorokról, probáld meg kitalálni, hogy a különböző fekete kockákkal szerelt ugyanaz az autónak mekkora lesz a végsebessége, mekkora lesz a gyorsulása és ezek alapján válassz is közülük egyet. Kontrasztként ideírok 3 másik fekete kockáról a teljesítményadatait. Próbáld meg itt is megtippelni ezeket a paramétereket! Szerintem egy kicsivel könnyebb lesz! :-)))
1. 80 Le
2. 200 Le
3. 600 Le

Várom válaszodat, köszi!

Lehet ismét próbálkozni!!!

Előzmény: ZolikA (135)