Ma azaz tegnap szóval egyszóval pénteken volt egy tök vicces dolog amit ki más csinált mint én :)) Amugy lehet hogyha elvasátok anyira nem lesz jo de ez inkább olyan dolog amit ki kell probálni mert ugy a legjobb ha nézed a reakciokat az emberek arcán.
Az volt hogy az udvaron focizott egy osztály. Akiket ismerek amugy de végül is tök mindegy kik azok. És ha már foci a suli udvarán akkor abban benne van az hogy egy ablak akár ki is törhet. És én ezzel szorakoztam.
Egyszerű a dolog. Fogni kell egy villanykörtét és várni kell a megfelelö pillanatot. Ez a pillanat kb az volt amikor a lebda vészesen közel volt az üveghez és akkor elkel dobni a villankörtét hogy széttörjön és akkor mindeki azt hiszi hogy az ablak volt az és azok az tekintetek minden pénzt megérnek nagyon komoly volt láttni ahogy tökre veszartak mert azthitték hogy az ablak tört be de aztán rájöttek és néztek is rám hogy már megint mit csináltam.
És elmondtam nekik hogy csak egy villankörte volt az.
Ja még egy apróság ha valaki nem akar venni egy villanykörtét akkor az lopjon egyet mint ahogy azt én is tettem. Én lenyultam a büféből. Amikor én elhoztama akkor volt az hogy 3 lámpábol csak 1 ben volt körte. Na most már egyben sincs :))
Kb ez volt a pénteki nap legjobb eseménye. Bár a nyelvtan doga se volt semmi de azt egy kicsit késöbb leírom.