nattata Creative Commons License 2003.03.07 0 0 12364
Szia Btom!
Tegnap este úgy gondoltam, ha a Pécs nem kapja meg a tiszteletet Tőletek, nem nyert volna. Ez azt jelenti az én fordításomban, hogy nem csaltátok el a meccset, de nem voltatok korrektek.
Ma reggel megnéztem az ismétlést (vannak még ilyan hülyék, és gondolatban elnézést kértem Tőletek. Ezennel kijelentem: NEM RAJTATOK MÚLOTT :-))
Azt azonban megkérdezném: A Pécs támad, végén járnak a támadóidőnek, rádobják, gyűrűt ér a labda, a Postás játékos lekapja, megszólal a duda, és Ti feldobást ítéltek. Ez az érzékelhető idősorrend. Erre milyen szabály van? Mert ez a Postának -4 pöttyöt jelentett, mert a sajnálatos menetrend úgy alakult,a Pécs megszerezte a feldobásból a labdát és kosarat dobott.
Ha már gyűrűt ért a labda, akkor a támadóidőnek újra kell indulni.
Ha az ellenfél játékosa birtokolja a labdát, a támadóidőnek újra kell indulni.
Ha a duda akkor szólt, amikor nem lehet eldönteni, sikertelen dobás volt, vagy nem, a védekező csapatnak kéne kapni a labdát. (Azért tamáskodom Tamás napon, mert Gencsev doki kufircolt már el támadóidő miatt női MK döntőt, és szerintem megint fennforgás van)
Akin egyértelműen múlott: ezek után az időmérő, aki elefántreflexxxxxxel (hogy kell írni please!!!!) nyomkodja az előtte heverő egyetlen gombot, és szart bele nagy ívben, hogy a hozzá nem értéséből a mérkőzést eldöntő pontok születhetnek. Ismereteim szerint vizsgázni kell a szabályokból az időmérőnek is, ráadásul az időmérő pártatlan részvevőt a rendező csapat biztosítja.
Előzmény: BTOM (12359)