Kovibali, Pavian, balint2001, akos így 1űen!
A QT produkciók egyik emlékezetes karaktere szavaival élve /ő volt a troubleshooter/ "mielőtt elkezdenétek leszopni egymás faszát..." csak úgy, a mihez tartás végett, tegyünk egy próbát.Válaszoljatok egy egyszerű kérdésre!
Remélem intellektuálisan magabiztosak vagytok eléggé, és álltok elébe. Remélem, hogy nem beszéltek mellé, bármilyen stílusos, de válaszadást kikerülő reagáláson törve azt "publicisztikailag"(???) és "erkölcsileg" valamint "szociológiailag" is magasan kiművelt, "nyitott elméteket", amivel én, a "túlkompenzált kisebbségi komplexusos" + bizonyítottan " duplán ostoba" és "mászokáról dobálózó játszótéri" dedós sajnos nem rendelkezem.
A kérdés a Pulpfictionban szereplő egyik brutális jelenetre koncentrálódik:
Volt-e valami más jelentősége annak a jelenetnek, amikor Jules kezében elsült a fegyver, és a golyó fejbe találta szegény Malvint (azt'szem így hívták a kis fekete srácot a hátsóülésen), vagy csak dramatúrgiailag előkészítette a következő jelenetet, a hullától való megszabadulás epízódját ?
Segítek: a kérdés beugratós. A válasz objektív. ( Bizonyíthatóan, a szubjektívitás sallangjától mentesen)
Ha jól válaszoltok, nem vágom a fejetekhez, hogy az alapvető különbség köztetek és köztem az, hogy én értem, hogy Ti mit magyaráztok, de nektek nem sok közötök van se a humorhoz, se a nyitott elméhez.
Bogyó! Bizony nagy igazságot mondtál! Kell egy bizonyos IQ bizonyos QT-s jelenetek értékeléséhez.
És tényleg nem kell aggódnod a "muszály" miatt. Kovibalinál a kisebbségi kissebségi (két s-el és egy b-vel). Eböl a szembontbo othonosan érzem it magam.