Köszi a választ.
A mobil felvételi lehetőség valóban előny ott, ez kétségtelen. A méretben viszont nincs nagy különbség, bár télleg kicsit nagyobb a minicd-s cucc, de sztem kényelmesen befér egy dzsekizsebbe. Jól védett lemez? OK, de mikor hallottunk utoljára olyat, hogy "tönkrement a cd-m"?
Az újraírhatóság... van újraírható minicd, de őszintén szólva, ki ír újra ilyet? Inkább veszek pár új cd-t azt kész.
Mionnyuk, természetesen attól függ az egész, hogy ki mire akarja használni, illetve kinek miylen igényei vannak. Akinek szüksége van a mobil felvételi lehetőségre - újságíró, koncertlátogató, stb... - annak persze sokkal jobb a MD, bár kétlem, hogy egy újsűágírónak nem lenne elég egy kazettás walkman. Akinek nincsenek különösen nagy igényei, csak egy utcára való zenehallgatási lehetőséget akar - mint pölö én -annak viszont, sztem tökéletesen megteszi a mincd, ami olcsóbb technológia, a lemez is olcsóbb bele picit, nagyobb a kapacitása, és minőségben sem rosszabb asszem.
Egy téren van vészes lemaradásban a minicd: sokkal kisebb a választék. Jelenleg két típus van "tágabb2 forgalomban: A Freecom beatman, hát, arról már írtam, ha valakinek az ár a lényeg, za vegye, kicsit kényelmetlen használni, de kétségkívül olcsó, és használható! a másik a Philips Expanium, a MediaMarktban 60 rongy, de többet is tud, mint a Beatman, viszon ez műár drágább, ugyebár, mint az átlag MD-k... ezért nem lesz ez egyelőre még sláger sztem... de nekem egyelőre megteszi a beatman, ki tudja, tán a közreljövőben váltok a Beatman II-re... télleg, tudja valaki, hogy az már tud-e listák között is léptetni, vagy továbbra is végig kell zongoráznom az első lista összes számát,. ha a második listát akarom hallgatni? Ez zavar a leginkább.
(Extra támadási felület a Beatman-nek: a hordtáskából csak úgy lehet kivenni, ha előbb kihúzom belőle afülhallgatót, mert az külön lukon megy be, illetve a táskában nagyon körülményes a nhangosítás benne, nehéz elérni a kroongot. Ennyi :)))
Gr0