oszibá Creative Commons License 2003.03.07 0 0 1803
Én elég nyitott vagyok, és ami jó azt elismerem, igaz vannak megszokások, de ami nem jön, be az kint marad a konyhaművészetemből.
Voltunk vadász napokon, bugyin (nem a női) ott néztem a halat, (sajnáltam is) amit reggel 8-tól 13-ig főztek, színe? Mintha már egyszer megette volna valaki. Ráadásul ezért még kértek pénzt is, de több mint fele ottmaradt, ez nem a legjobb kritika.
Én 11-kor felrakom, és fél egyre megesszük.
Nálunk a halfőző versen: 10 órákkor kiosszák az élő halat és 13 órákkor a zsűri, kihirdeti az eredményt.
Fent említett vadásznapon főztek 12 bogrács különféle pörköltet, sajna ott is 4 volt ehető és három nagyon jó, így nagyon sok ember éhen maradt. Ebből az a tanulság, nem elég szeretni, főzni, tudni is kell.

Előzmény: Törölt nick (1801)