Kiegészítés. 327 sz. szövegemből a sietség miatt kimaradt egy mondatrész: tehát a "politically correct",az abszurd feminizmus, a mindenféle másság, kisebbség, szekta, deviancia egészségtelenül túzásba vitt kultusza,szinte izlésterrorba menő reklámja...
Közben felelt B.Sz.Nos, nem a világhálót, hanem a korlátlanul terjedő káros tartalmakat rühellem.Nem Amerikát nem kedvelem, hanem a felsorolt jelenségeket, amelyek zöme tőlük ered, mert megelőzték mindenféle "fejlődésben " a világot.Norman M. szövegét én is olvastam. Bushék valóban konzervatívak az ottani politikai szinkép szerint. Az én "konzervatív" címkém egészen mást jelent.Minthogy bal és jobboldal is más Amerikában és Európában,BSz! Mailer eszelős zseni, szélsőliberális. Azrt nem veszi észre, amit leírtam, a liberalizmus rombolását az am. társadalomban, amely rombolás egyenes következményei az általa látott jelenségek.
Sárkánynak is válaszolok, bár már nem egyszer válaszoltam: Nem örülnék, ha az USA lépne a Szu helyébe, gondolom, ez evidencia. Hogy én mihez állok közel, az
árnyalt megítéléshez ,mint
mindig is.Itt kapcsolódik a témához, hogy Medgyessynek nem kellett volna levelet írni, hanem hallgatnia kellett volna, mert Fr. és N. ország nem követelt írásos nyilatkozatot békepolitikájukhoz, miként az USA az ő háborús politikájához. Ezt egyébként Acél Endre a mai Nsz-ban egy jegyzetben szépen megírta, szoci ujságíró, de teljesen egyetértek vele.