Tény, hogy a bunyót nem ő emlegette fel elsőként. Amiért később én is kérdőre vontam Vérpistikét, hogy jut eszébe ilyen baromság? Az már más lapra tartozik, nem tudhatja itt mindenki, hogy egyáltalán nem gondolta komolyan.
Ugyanakkor az ominózus cikk miatt, ami óta ugyan már eltelt fél év, Duke-on kívül senki nem emlékszik rá, engem többen megfenyegettek. Úgy látszik, ma Magyarországon ez a stílus, hogy ha valaki olyat mond, ami a másiknak nem tetszik, akkor nem észérvekkel kell letárgyalni a dolgokat, hanem ököllel? Én próbáltam érvelni. Sőt, próbáltam finomítani az itt kialakult vitát is. Hivatkozni nincs mire, mert néhány óra múlva kitörölték mindazon hozzászólásokat, amik emlékeztettek volna erre az esetre. Nem hiányzik, félre ne érts. Csak nem értem, hogy anélkül, hogy személyesen okot adtam volna bármiféle utálatra, pusztán egy politikai nézőpont miatt miért kell ilyen alpári stílusban beszélni bárkivel is? Soha nem szóltam Duke-hoz, nem is emlékeztem rá. Tehát nem hinném, hogy személyesen ártottam volna neki.
Erre várnék észérvekkel igazolást, de az elmúlt fél évben azon kívül, hogy görény, szuka, hernyó - még egyebet nem kaptam. Ezek viszont számomra nem érvek. Én nem görényeztem le azért, mert hisz egy bizonyos politikai eszmében.
Most lehet azt mondani, hogy igen, én néhány napja azt találtam mondani, köhög a bolha, és nem is titkoltam, hogy rá gondoltam. Ámde mindezt tettem azok után, hogy ő úgy viselkedett, ahogy. Én még senkit nem görényeztem le azért, mert a jobb vagy a bal oldalon áll. Főleg nem olyan topicban, aminek még távolról sincs (nem szabadna lenni) köze a politikához.
Csak ennyit akartam ehhez hozzáfűzni.
És részemről Duke ezentúl még a levegőnél is kevesebb... levegőre szükségem van, Duke-ra pedig távolról sincs. Ha pedig továbbra is minősíthetetlen stílusban szólal meg, ne csodálkozzon, ha egy moderátor kitiltja, de előre jelzem, én nem fogok ilyet kezdeményezni. Vannak aktív moderátorok, akik még betartják az alapelveket, amik az index összes fórumára vonatkoznak, az azt megszegőket pedig könyörtelenül büntetik. Talán lesz olyan szerencsém, hogy ezúttal is észreveszik az offolást...
GyE