Baggio605 Creative Commons License 2003.03.06 0 0 3478
Sziasztok!

San nagy vagy a nyomozás miatt!!! Köszönjük már alíg várom, hogy olvashassam azt az interjút!

Tegnap megint bent voltam a Lurdy házban. Méhg mindig kint van a Peugeot. Legközelebb viszek fényképezőgépet és lefotozom. De most kicsit közelebbről szemügyre vettem és a spoilerezés nagyon gyatra munka rajta. Főleg a hátsó szárny. Szerintem szörnyű. Össze gányolt valami!

Nem tudom mennyire ismeritek a Lurdyt ahogy a külső parkolóból bejöttök egyből balra van egy kis autós bolt ami autó tunning és HI-FI-vel foglalkozik. Bementem oda és megakartam kérdezni, hogy mennyiért csinálnák meg nekem a fa borítást az autómba a möszerfal egyes részeire. Kicsit várnom kellett mert voltak elöttem. Közbe nézelődtem meg figyeltem, hogy miket vesznek ott az emberek. Volt egy srác aki vett külső tükröt az autójára krómozotatt valami spéci áramvonalasat 30 ezer forintért. Közbe még ott kérdezgette az eladót majd arra lettem figyelmes hogy sport kipufogókat nézegette és kérdezgette. Amikor az eladó vissza kérdezte, hogy mégis mire gondolt mit szeretne a srác válasza ennyi volt " Nem tudom valami nagyon nagy legyen és brutál hangot szeretnék". Mondtam magamba jól van ezt is valahonnan vidékről szalajtották. Aztán kiderült mert kérdezte az eladó hogy milyen autóra lesz, hogy BMW-s a gyerek. Az autót nem láttam de akkor innentől kezdve eltudom képzelni. De gondolom ti is.

Engem is felírtok a listára én is jövök a találkozóra. Nem érdekel a főnőköm.
Szóval lennék én meg az én kis oroszlánom.

Baggio

Előzmény: sansalvador (3471)