stevebi Creative Commons License 2003.03.06 0 0 5109
Szerintem nincs akkora csúsztatás a cikkben, mint ahogy te érzed. Az Orbánnal való hasonlítgatás csupán az őket ért sorozatos támadások miatt lett a cikk írója által kihegyezve; természetesen nem ’mennyiségileg’ kell nézni a támadások számát és összevetését, hanem arányában, amennyire egy politikust ill. egy zenészt támadhatnak. Érzésem szerint még nem is annyira vészes a helyzet, lehet ennél még rosszabb is.:( Hacsak a rajongók, a támogatásuk nem lesz erősebb a szennylapoknál....és itt jön be a ’nyáj’ kérdése, mert amekkora tisztelet van Ákos iránt a rajongókban, legalább annyira tiszteli a rajongóit Ákos és felelősséget is érez irántuk. Mindenféle lírai dolog helyett elég, ha csak annyit mondok: a szövegvilága (!), a zenéje, valamint a koncertjeinek sikeres és biztonságos lebonyolítása mind nagy felelősséggel bír. Bár a cikk szerzője nem erre gondolt, de nekem pölö a 2 héttel ezelőtti amcsi Great White koncert jutott eszembe, ahol a pirotechnikai eszköz helytelen használata miatt(no és mert többen voltak a helyszínen a megengedettnél) 97 ember halt meg!!
Szerintetek hogy érzik most magukat a Great White zenészei?
Sz’al a 'felelősség a nyáj iránt' fogalomba szerintem ezek is beletartoznak, azaz egy profi zenésznek, művésznek igenis nagy a felelőssége a rajongói iránt!
Előzmény: surgeon (5107)