Jay-X Creative Commons License 2003.03.05 0 0 12272
GRATULA A KÖRMENDNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+

Elmaradt a csoda:

Veszprémi Egyetem- Debrecen 67-96

Nos egy kis élménybeszámoló... Már a Vetési gimi sarka előtt beleütköztem a kakasokba, mert megállt előttem a busz és kérdezték hogy merre van xy utca. Én meg mivel láttam Fodor Cidát kilesni az ablakon, megmutattam nekik a csarnokot. Aztán beültem a meccsre, mint kiderült a helyi gimis srácok közé( pattogatott kukoricával... :-D ), akik úgy szurkoltak hogy majdnem otthon éreztem magam... :) Üdítősüveggel verték a székeket, nagyon jó hangulatot csináltak. A meccs álomszerűen kezdődött, Horváth Zoli 2 pattanót szerzett Bukva mellett( ő volt az egyetlen légiós) és szinte kontrollálta az első negyedet az Egyetem, de sajna 23-26 oda. Aztán egy második negyedben elég volt két perc figyelmetlenség hogy elússzon a meccs. A félidő 35-52. Az alacsonyabb hazai csapat jól küzdött, de ez ma kevés volt. A második félidőben tartogatta előnyét a Debrecen és főleg Tóth Gábor 3 v. 4 triplájával biztosan nyert. A Kakasoknál Bukva iszonyatosan gyenge volt(nem láttam még 1 méterről homályt dobni... :) ), viszont a fiatalok jól teljesítettek. A Veszprém játszotta a kosárlabdát (Horváth Zoli, Husanovic és Szokolik volt elemében), alley-oop-okkal, zsákolásokkal, de ez ma kevés volt. A bírókat viszont hadd ne minősítsem, semlegesként néztem a meccset de égbekiáltó volt hogy a debreceni oldalon súlyos sérülést okozható faultokat nem fújtak le, a másik oldalon meg... Na mindegy. A végén felállva tapsolt az a 200 ember aki ott volt.

MTE!!!