belfera Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12181
Új kategória csarnok témában:
A legszebb magyar csarnok, ami nem is csarnok
1. Körmend
És ezzel le is zárnám ezt a vitát. :-))

TaylorFour!

Szeretettel várjuk szombaton Körmenden, és már alig várjuk, hogy láthassuk a legendás mozdulatsort - kiegészülve a teljes karral, nyújtott kézállásból végzett szeletelő mozgással, amely a játék további menetének irányát hivatott jelezni. Nagyon reméljük, hogy ismét lesz annyi vér a bajuszában, hogy odamenjen kvaterkázni az Önt őrjöngve szidó szurkolókhoz.

Arturas!

Megértelek, Máté és József után Tamás, a kosárlabdában tevékenykedő körmendi "szenátor" a legismertebb Csák. :-))

Bubic!

Majd akkor enternetezzél itt nekem, ha a matáv remek infrastruktúrája lehetővé teszi, hogy a hozzám hasonló erdei remetékhez is be lehessen vezetni az ádéeselt. Értem én, hogy a napi 5-10 méllel szeretnéd elérni, hogy én is ügyfeled legyek, de sajnos ez technikailag még megoldhatatlan. És egyébként is Chello a király - nem is értem, hogy albamama Albacomp-UPC szurkolóként miért nem a szponzor termékét ajánlotta. :-)))

OAZIS!

Nem, nem vagyok fríméles, csak két eszement internetfüggő bíró állandóan telepakolja a postafiókom. :-))

Ha már itt vagyok, akkor nyomom a tippet holnapra & szombatra:

ZTE-Szolnok +11 (Nisavics megfogja Anzulovicsot, Stewart meg csak pacsizik a palánkkal)

Paks-Albacomp +4 (bár legszívesebben x-re venném)
Körmend-Kaposvár +7 (ahogy a tavalyi szezonban - körmendi továbbjutással végződő kupanegyeddöntő megspékelve egy hazai győzelemmel a bajnokin)
Falco-Dombóvár +18 (az a bizonyos hazai gyűrű)
Szolnok-Debrecen +3 (hómszvíthóm)
ZTE-Univer +19 (centeriskola & oktatófilm)
Sopron-Szeged +6 (1x már össze kell jönni egy győzelemnek Szalai mester irányításával is)

Némmá, ez csupa hazai győzelem - lehetséges az ilyesmi?

Hajrá Körmend!