szilva Creative Commons License 2003.03.04 0 0 7015
Neroval biztosan meg tudod csinálni. Hogy mp3-ból tudja-e közvetlenül, azt nem tudom, de wav-ból megy, csináltam már ilyet.

A lényeg az, hogy az audio-cd készítéshez behúzod az anyagot, majd jobb gombbal rákattintva a számra van talán egy "split track" menüpont (most emlékezetből írok, nincs előttem Nero). Itt aztán akármennyi trackhatárt (és talán indexet is) be lehet szúrni. Miután kijelölted a határokat, a cd-layout is úgy fog kinézni, hogy már nem egy szám lesz az egész, hanem annyi, ahány részre vágtad. Egy dologra kell emlékezetem szerint vigyázni, hogy mintha ilyenkor is belerakta volna a 2 sec-es szüneteket a számok közé. Ez úgy lehet eltüntetni, hogy select all után talán a properties-nél lehet megadni a szám előtti szünet hosszát (0 sec - mivel minden ki van választva, mindre vonatkozni fog). Ezzel azt is eléred, hogy írás előtt visít, hogy az első szám előtt szabvány szerint kell szünet, de elég ilyenkor a "correct and continue" vagy milyen gombra kattintani és az megcsinálja.

Remélem, nagyon nem vezettelek félre, sok sikert!

Előzmény: ViPeRa (7000)