babydevil Creative Commons License 2003.03.04 0 0 742
"Ha tényleg csak plázára futja az erejükből, az elég elszomorító."
Ahelyett, hogy ezeket a qrva utakat csináltatnák meg.Ma reggel elkezdett kotyogni a bal első futómű. Mivel csütörtökön szeretnénk kiruccanni Bécsbe, gondoltam megnézetem a szervizben, az ördög nem alszik.Mentünk egy próbakört, a pasi fülelt. Otthagytam a kocsit, nézzék meg. Most hivtak: megint eltört egy gömbcsukló és megint futóművet kell állitani rajta. Egy hónapja hoztuk el a szervizből akkor az egyéb bajokon kivül ezeket is megcsinálták.Kriminális, hogy havi húszezret be kell épitenem a költségvetésünkbe ezek miatt az ótvaros érdi földutak miatt, amik a szerviz szerint egyszerűen "megeszik" az alkatrészeket. És évek óta semmi nem történik. "Kedvenc gödröm" (ami igazából egy nagyon erősen megsüllyedt jó széles csatornafedő) az M7 felhajtónál van a Coop vagy Smatch /?/ bolt mellett.És évek óta ott van és senkit nem izgat.Pedig ha abba 1x valaki belerongyol az tuti futótörés.Na most megint jól kidühöngtem magam, de ÚÚÚÚÚÚÚTÁLOMMMMMM az érdi utakat.Nem igaz, hogy egy ekkora településen ilyen balkáni állapotoknak kell lenni, én a városvezetés helyében nagggyon szégyellném magam. És itt gondolok a szennyvizcsatorna hiányára, arra, hogy szombat reggel inkább kifordulok a postáról (szabadság tér),mert az összes ablaknál a bejáratig áll a sor (és sajna az ajánlott leveleket nekünk ide hozzák vissza), arra, hogy az életemből mennyi idő elmegy a 2 vasúti sorompónál várakozás közben, arra, hogy mennyire nem gondolnak a gyalogosokra, akik zebra hijján igyekeznek átspurizni az úton (merthogy elég sok nagyobb úton alig van zebra). Remélem mire átköltözünk a Faragó utcába (ha felépül a házikó) talán már lehet majd valami jelét látni az új polg.mester működésének.
Azért ha netán a lakosságot is megkérdeznék a "látványtervvel" kapcsolatban asszem elég sokan átszabnák a dolgokat a plázák helyett sokkal gyakorlatibb haszonnal rendelkező sokkal értelmesebben funkcionáló szolgáltatókkal, hivatalokkal.Ja még valamin felháborodtam: az érdi elmü kirend.-nek nincs telefonszáma a tudakozónál bejelentve. Ez is csúcs, ha valamit meg akarsz tudni (információkérés) el kell menned oda (vagy lógsz a munkahelyről, vagy egy nap szabi)mert a mai fejlett technikával rendelkező világban egy szolgáltató megengedheti magának, hogy ne vegye fel a telefont.Nincs egy adminisztrátor aki az elmü által elfogadott vill.szerelők névsorát legépelné. Odamentem, mutattak egy kézzel irt papirt, hogy ezeknek az embereknek a munkáját fogadják el.Fénymásolni nem tudták, mert "gyenge lenne" a másolat. Le kellett irnom az összes nevet-cimet-telefonszámot. A mai világban! Hahh.
Viszont most mindját mehetek haza a munkahelyemről, vehetek 263 Ft-ért jegyet a sárga buszra és nekiállhatok almás pitét sütni az útra. Ez is valami.
Előzmény: nikonaprofi (741)