Willie Creative Commons License 2003.03.04 0 0 12158
Nem tudom, hogy tippeltem-e a halasztott meccsre, de most megteszem:

ZTE-Olaj -1

Csak azert mert a remeny hal meg utoljara.

Es ha mar irasra szantam el magam, akkor a hetvegi egesrol is irok egy par gondolatot. Elorebocsatom, hogy kb 3 eve lattam jatszani az olajt utoljara ugyhogy a mintavetelezesem egy kicsit hianyos, de ilyen siralmas teljesitmenyyel meg nem talalkoztam. Azt aki a Stjuartot idehozta el kene tiltani minden kosarlabdaval kapcsolatos tevekenysegtol. Ilyen gyenge center szerintem regen pattogtatott nalunk. Szerintem meg a rovid alyafutast befutott Reggie Ward is jobb volt nala. Oroszrol meg ne beszeljunk a vegen bejott neki par dobas, de akkor mar elment a meccs es valszeg nem figyeltek ra annyira mint kellett volna.
Anzulovics nekem nem okozott akkora csalodast mint itt egyeseknek. Neki tarsak kellenek ehhez a jatekhoz, akik sajnos szombaton hasznalhatatlanok voltak. Hiaba huz ugyanis magara 3 embert, ha a passzat a center kiejti. Ez egyebkent igen frusztralo (ezt nem biztos, hogy igy kell irni, de a Mami majd kijavitja) tud lenni.
Az igazi csalodast Pavlovics okozta, hiszen meg csak helyzetbe sem tudott kerulni. Persze ez nyilvan az Alba jol szervezett vedekezesenek is koszonheto.
A fiatalok kozul a kis Mereszben ugy latom van fantazia es a nyilatkozata is meglepoen erett volt a felidoben. Lehet, hogy egy kicsit tobb lehetoseget kene kapnia.

Es valamit meg a vegere, ami nem kapcsolodik szorosan a meccshez. A jelenlevo fehervariak szlhatnanak a kengurunak, hogy szabja at egy kicsit a jelmezet mert a combjainal lelogo ket valami miatt ugy nezett ki a TV-ben mint egy allo futyi. Ezt nem cikizes pusztan egy joindulatu tanacs.

Na ennyi eleg belolem,
Willie