allisc Creative Commons License 2003.03.03 0 0 285
szóval, az úgy volt...2000-ben teljesen beindulva a 16hp koncerttől rögtön szervezésbe kezdtünk...megkerestük a mediavév helyi főmókamesterét, Hartyándi Jenőt, amikor áldását adta az esetre előkerítettem a glitterhouson keresztül az akkori turmenedzsert, az akkor Adam Saunders volt from london...aztán levélváltás vele oda-vissza, időpont, árajánlat stb... mire mindent végigzongoráztunk lefújták a turnét. Most decemberben megint megkerestem a Hartyándit, hogy mi lenne ha most...? erre jó... de most meg adam from london felszívódott, ú.h. most nem tudom ki az illetékes elvtárs ? ráadásul áprilisban nem jár errefelé a 16hp!
... most megint bele lehet vágni, de a kérdés még mindig az, hogy ki fogja megfinanszírozni? mert a mediavév rendelkezik némi tőkével....de ha azon kívül szerveződik? én is tudok hozni "sok-sok" embert, de mi van ha sokan leszünk, de nem leszünk elegen? én bevállalom a megyei sajtót is hírverésnek.....de valakinek akkor is pénzügyileg fel kéne karolni, hisz akárhogyan is de a cehet a végén fizetni kell!
Előzmény: deke (284)