andzsin
2003.03.03
|
|
0 0
729
|
Na a helyzet a következő:
Az összes létező épület, ami a Törökbálinti úttól az M7-ig van, annak kampec. Jön a dózer és fütty... Ezalól egy kivétel van a közért, amire vagy ráépítenek vagy külsőleg átalakítják, ez nem derül ki a részletekből. Az összes orvos, gyógyszertár, óvoda tehát az alapvető szolgáltatások az iskola köré kerülnének. A templomtól az M7-ig kétoldalon egy üzletközpont épülne fel, emeletes kivitelben, ahol mindenféle üzlet lenne, plusz csinálnának egy piacot is, hasonlót, mint ami most épül a budai skálánál, elveiben hasonlót. Két körforgalom lenne a Törökbálinti-Iparos út és az M7 lehajtójánál. Az Iparos útról jobbra lehet majd felhajtani az M7-re. Az összes autószalont eltelepítenék egy kisebb ipari parkba. A mostani gyalogátkelőhelyek helyett épülne egy aluljáró és egy felüljáró is (amolyan "sóhajok hídja" a gyalogosok részére.
Eddig a terv. Nagyon "future" a látványterv. Szerintem ezen még 2-3 évig rágódnak, meg amíg összeszedik a pénzt. úgyhogy IMHO 5 évig semmi sem fog történni. Kb. 2008 körül fog valami is realizálódni ebből az egészből. Bár nem értem, hogy előbb miért nem utak és csatornák épülnek, bár erre is megvan a válasz, van egy 20 millliárdos ígérvényünk az Uniótól, bent fekszik a város pályázata Brüsszelben út- és csatornafejlesztésre, ez már szerintem jövőre aktuális lesz. |
|