1. Idézet az Albacomp Kosárújságának 5. évfolyamának 10. számából:
" FÖL MINDENKI, JÖN A SZOLNOK
....Ez a meccs a hosszú hajrá kulcsmérkőzése, hiszen a Szolnok a legerősebb a három hazai ellenfél közül.
Ki más tehát, mint ismét a Szolnok?! Van valami rendeltetésszerű, mitológiai vonulat a két csapat hosszú évekre visszanyúló, feszültségekkel, jó adag ellenségeskedéssel terhes viaskodásában! Az egész újkori magyar kosárlabdázásban talán egy ehhez fogható csúcstalálkozó, vérre menő rangadó van csupán, a női bajnokságban, a PVSK és a GYSEV között. A férfimezőnyben viszont hosszú évek óta ez a párharc a bajnokság egyik fő eseménye, jószerivel függetlenül a két csapat pillanatnyi helyezésétől.
Ha azt mondjuk, hogy a két rivális szukolói nem kedvelik túlságosan egymást, nem mondtunk semmit. Játékosok jönnek-mennek, időnként még a két ősellenfél között is pendliznek, de a filing változatlan: harc az utolsó leheletig . S aki nyer mennybe megy....."
Tavaly novemberben azt mondtátok, hogy nektek ez ugyanolyan meccs mint a többi otthoni bajnoki. Akkor ez a posch nevezetű újságíró, csak szenzáció hajhász vagy nem igazán tudja hogy miről mit gondol a többi Albacomp fan?
:)
2. A divatszurkolásról.
Igazatok van kevesebben és csendesebbek voltunk, mint szoktunk.
DE nálunk ha vezetünk 20-al zúg a csarnok, itt meg néha-néha volt egy kis "Fehérvár, Fehérvár,..." vagy "Albacomp, Albacomp,...".
Vagy pl. tavaly, tavalyelőtt amikor ti voltatok gyengébbek akkor még el sem jöttetek hozzánk az alapszakaszban (tisztelet az egy-két kivételnek). Sőt itt ősszel sem voltatok annyian mint mi most. (pedig ti vezetitek a tabellát és mi csak a hetedikek vagyunk)
3. Szarok voltunk és kész. Ezen nincs mit vitatni, de egy-két véleménnyel nem értek egyet.
Anzulovics: Sajnálom hogy semmit sem mutatott a játékából, de akkor is Ő a legjobb gólpasszadó a bajnokságban (7,2/meccs amíg Kálmán csak 6,2). Ezen felül 52%-kal dobja a triplát. És iszonyúan lát a pályán. Ez nem az Ő estéje volt.
Orosz: Tényleg sokat bénázik, de amióta itt van Zula, azóta megtáltosodott (mármint önmagához képest) és szombaton ha nincs akkor lehet hogy a -18 helyett -30 lett volna. Szóval most ne bántsátok. Legalább a kedvemért...legalább szerdáig ne.(és akkor majd meglátjuk mit kezd az egerszegi centerekkel)
4. Bíráskodásról
BTOM gratulálok, korrekt volt. Egy-két hibát észleltem (amit én másképp láttam a meccsen és még nem néztem vissza hogy neked vagy nekem volt igazam:) , de ezek minden meccsben benne vannak.
Viszont Szabó IV, hát az valami tragédia. Néha azt hittem hogy valami másik meccset néz/fúj.
Kicsit vízilabdás felfogásban vezette, amikor úgy ítélte meg hogy az egyik félnek már régen fújt, akkor oda fújt egy-két hülyeséget, majd pár perc múlva ismét másik félnek.
De ő is korrekten fújt, csak korrekten össze-vissza.
Végül:
nem az főproblámám hogy kikaptunk tizennyolccal (persze ennek sem örülök), de a lélektelen (szintén tisztelet az egy-két kivételnek), feltartottkézzelmegyekkiapályára játék miatt nem érdemes 350 km-t utazni.
Legközelebb tegyék be valamelyik napilapba hogy csak azért mennek el idegenbe játszani mert kötelező, így akkor sem megyek el, mert nekem meg nem kötelező.