Chino-San Creative Commons License 2003.03.03 0 0 4494
Khm. Jóindulatból? (ugye hülyén hangzik?)
jóindulatból ezexerint bármit feltételezhettünk volna róla. csak hát az volt a helyzet, hogy ő jött ide úgy, hogy úgy tűnt nincs elég információja.
ezek alapján mér' is kellett volna "jóindulatból" úgy gondolnunk, hogy nem is kér valójában tanácsot, mert elolvasott már mindent a témában?

"ha felfelé túloz", vagy esetleg a tényeket írja le, akkor talán mi is úgy érezzük, hogy nem vette "semmibe" az eddigi itteni hozzászólásokat és valszeg mi is komolyabban vesszük őt.
(írom mindezt úgy, hogy asszem én konkrétan épp nem reagáltam semmit őrá, de valszeg hasonlót írtam volna mint a lentiek.)

egyébként már rég túlrágtuk a csontot asszem.

lehet, hogy kicsit túl lett reagálva a beírása.
de:
- nem teljesen valós tényeket írt (és mi csak abból indulhattunk ki, amit leírt. a neten általában ezért szokás egyértelműen fogalmazni. merugye nemjön át a testbeszéd, mimika, gesztikuláció, lehet, hogy nincs "előélet", stb.)
- előtte már nem kevesen jöttek ide hasonlóan, téényleg "in medias res" kezdve a dolgot és velük elkezdtük mindig alfától az egészet és renccerint eltűnnek amikor kiderül, hogy "ja! itten normálisan kéne kajálni! meg mozogni is kéne! és leszólják a csodafogyasztóbogyókat!"

én itt most befejeztem. aki érti, érti.
aki nem, az olvasson ne engem. (vagy a sorok között (c:§)

Előzmény: bout (4490)